Coachingstraject

The Right Choice.

Maak in 6 maanden de weg vrij voor een bedrijf dat jouw droomleven faciliteert, door het maken van heldere keuzes die écht bij je passen.

Laten we eerlijk zijn, je hebt je eigen loondienstbaan gecreëerd.

Kijk jou eens staan. Prachtig bedrijf, blije klanten, het loopt lekker in je business en je leven. Het gaat makkelijk, zo ziet het er in ieder geval uit. En daar mag je blij mee zijn, toch? Het gaat goed met je. Je weet inmiddels hoe het is om te ondernemen, aan welke knoppen je moet draaien en je kent het klappen van de zweep.

Maar toch. Dat knagende gevoel vanbinnen. Ondernemen is nog wel leuk, maar als je heel eerlijk bent… is het een zeventje. Die spark van die begintijd is onderhand wel aan het uitdoven.

Je voelt dat er meer mogelijk is. Meer vervulling. Meer omzet. Meer focus. Meer tijd. Meer diepgang.

Je raakt steeds verder verwijderd van jezelf, want je bent te druk, te vol. Je bent nog niet waar je zou kunnen zijn en dat knaagt aan je. En tegelijkertijd heb je het idee dat je moet vasthouden aan wat er nu is, anders stort het als een kaartenhuis in elkaar.

Je voelt al heel lang dat het tijd is voor een shift. Er moet iets anders, of dat nu het type klant waarmee je samenwerkt of de manier waarop je je marketing doet. Alleen je wil niet achteruit gaan, dus je blijft waar je nu bent.

Is het dan één en al doffe ellende? Absoluut niet. Daarom hou je nog vast. Begrens je jezelf, je weet niet hoe je het anders wil of kan.

En als je jezelf nu eens volledig de vrijheid zou geven…

Wat wil jij, welke keuzes mag je maken? Hoe mag jouw bedrijf eruitzien, wat brengt jóu vervulling?

Weet je wat zo mooi is? Die antwoorden zitten al in je. En ik ga je helpen die helderheid te creëren zodat jij de meest zuivere keuzes voor jezelf en je bedrijf maakt.

Bonus: het wordt winstgevender dan ooit. Omdat het jóuw keuzes zijn, en het dus per definitie klopt.

Klanten aan het woord

Luister hoe andere ondernemers The Right Choice ervaren hebben.

Myrthe (psycholoog & stijlcoach) over haar traject

“Ik waardeer dat ze met nieuwe ideeën komt waar je zelf niet zo snel opkomt.”

Zo kan jij net als Myrthe een vliegende start maken met je tweede bedrijf. Myrthe durfde het totaaltraject van haar dromen aan te bieden en daarvoor gelijk een goede prijs te vragen.

Anna (somatisch coach) over haar traject

“Ik weet nu hoe ik mezelf door nieuwe blokkades kan begeleiden. Ik sta veel steviger als ondernemer.”

Of wil je net als Anna niet langer in kortingen en korte sessies blijven hangen, maar totaaltrajecten verkopen die je hart sneller doen kloppen.

Ik denk dat ik wel weet wat jij wil:

 • Meer helderheid over welke richting je op mag gaan en welke keuzes je mag maken, je intuïtieve stem beter horen, voelen wat kloppend is (en weten dat je je bijvoorbeeld niet te laat leiden door angst).
 • Daadwerkelijk de knoop door kunnen hakken om die keuzes te maken (en niet eeuwig blijven hangen op, ja, dat wil ik nog een keer doen, maar…).
 • Je eigen patronen herkennen, zoals weten wanneer je iets uit de weg gaat terwijl je het eigenlijk mag aangaan (en daar zelfs jouw goud zit)?
 • Blokkades en impasses sneller doorbreken, zodat je met plezier en een kloppend gevoel dóór kan met je bedrijf. 
 • Wéten welke strategieën je die energie en aantrekkingskracht geven, zodat potentiële klanten direct die chemie aanvoelen (en een salescall boeken, uiteraard).
 • Aan het hoofd staan van je onderneming, zodat je een bedrijf bouwt dat jou dient en niet andersom. 
 • Continu trouw zijn aan jezelf, ook als dat betekent dat je een moeilijke beslissing mag nemen. Daarmee het droomleven creëren, dat veel dichterbij is dan jij denkt. 

De enige die tussen jou en je droombedrijf en fantastische leven instaat, ben jij zelf. Ik ga je helpen om uit je eigen weg te gaan, zodat je vanuit helderheid de juiste keuzes maakt die de weg vrij maken naar jouw droomleven.

Mijn aanpak

In zes maanden gaan we jouw stukken aankijken en onderzoeken we waar bij jou de rem er nog op zit. En waarom. 

Verder dan alleen strategie

Er is een reden waarom de ‘traditionele’ businesscoach op een gegeven moment niet meer aansluit op dit punt van je bedrijf. Want je kunt prima zelf bedenken welke strategische stappen jij kunt zetten, en we hoeven jou geen strategieën aan te reiken.

Been there, done that.

Natuurlijk is strategie ook onderdeel van het traject, maar we gaan verder dan dat. We kijken naar welke patronen jou in de weg zitten, en welke vragen er nodig zijn om bij het passende antwoord te komen. De resultaten zijn bij iedere klant weer anders.

Het resultaat kan zijn dat je…

 • Afscheid neemt van een type klant of dat je je business omgooit.
 • Aan de slag gaat met een marketingtool die je eerder afwees (maar nu met veel energie en succes inzet om nieuwe klanten binnen te halen).
 • Jouw bedrijf simpeler inricht, gewaagder communiceert, sneller en makkelijker nee zegt.
 • Niet meer continu in je hoofd bezig bent met je bedrijf (en je werk los kan laten, waardoor je thuis meer aanwezig bent).
 • Meer verbinding voelt met jezelf en de mensen om je heen of who knows, misschien ook wel naar Spanje emigreert.

Want alles wat met jouw bedrijf te maken heeft, neem je mee naar huis.

De grootste en meest uitdagende keuzes zijn een reflectie van onze verlangens die zich doorvertalen naar persoonlijke situaties.

Als klantrelaties verbeteren, verbetert ook de relatie thuis. Wanneer je dat moeilijke gesprek aan durft te gaan met een klant, besluit je dat ook met je ouders te doen. Als jij ruimte creëert in je bedrijf, kun je ook met meer aandacht aanwezig zijn bij je kinderen.

Alles heeft met elkaar te maken, hoe jij je bedrijf runt staat niet los van hoe jij je leven leeft. En de beslissingen die je dagelijks maakt. 

Ik geloof dat je bedrijf pas groeit als jij groeit.

Daarom bestaat dit traject uit een combinatie van een-op-een coaching met mij en sessies met mijn team, zoals een familie-opstelling en een ademwerksessie.

Alles wat jij nodig hebt om te transformeren naar de leider en ondernemer die je wilt zijn, en de intuïtieve én strategische keuzes maakt die kloppend zijn voor jou en jouw bedrijf.

Je krijgt the best of both worlds: de strategie en intuïtieve helderheid. Is dat de combi waar je naar op zoek bent? Mooi! Dan zijn wij een match. 

Dan nu de belangrijke vraag

…die misschien een beetje pijn doet: als je bedrijf over vijf jaar er nog zo uitziet, hoe zou dat voor je voelen?

Als jij over vijf jaar nog steeds op dezelfde plek staat, hoe zou dat zijn? En wanneer is het hét moment om hierin de juiste beslissing te maken?

Die versie van jou die nu in beweging komt en straks op een totaal andere plek staat, zou het wel weten. 

The choice is yours.

Businesscoach Fiona

Ik ben Fiona, businesscoach voor ondernemers die de strategieën wel kennen, en nu vanuit pure helder- en zuiverheid de juiste keuzes willen maken zodat hun bedrijf in dienst staat van hun droomleven. En niet andersom. 

Jij en je bedrijf zijn onlosmakelijk verbonden. Val jij weg, dan valt je bedrijf weg. Ben jij geblokkeerd, dan stagneert de boel. Logisch dat we blijven hangen in wat werkt, maar eigenlijk niet meer kloppend voelt.

Mijn eigen kantelpunt

Ik weet hoe het is om dappere keuzes te maken. Ik gooide mijn bedrijf om toen het niet meer kloppend voelde.

In 2022 ben ik met mijn gezin naar Spanje verhuisd, een droom die we ook hadden kunnen parkeren tot we met pensioen waren, maar waarvan we wisten dat we die stap nú moesten maken.

Want het perfecte moment dat bestaat niet, dat creëer je.

I practice what I preach. 

Klanten aan het woord

Luister hoe andere ondernemers The Right Choice ervaren hebben.

Mandy (high-end fotograaf) over haar traject.

“Ik weet nu dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat ik veel meer in mijn mars heb dan dat ik dacht.”

Jij kan net als Mandy veel meer regie over je eigen agenda ervaren, bewust kiezen met wie je wil werken en tegelijkertijd het vertrouwen houden dat je de omzet maakt die je wil maken.

Houkje (intuïtief coach) over haar traject.

“Ik ben heel trots omdat ik een heel ander bedrijf zie dan een paar maanden geleden.”

Of wellicht wil je, zoals Houkje deed, een switch maken in het ondernemerschap. Zij stopte als VA en ging volledig voor het intuïtieve werk.

Kim (businesscoach) over haar traject.

“Na elke sessie met Fiona is het logisch dat ik wéér een grote stap zet.”

Of verlang je naar een enorme transformatie, zoals Kim die binnen no time stappen zette, met freelancers ging werken, een VA voor haar heeft werken en volledig voor zichzelf ging staan als business coach. Het is allemaal mogelijk. Ook voor jou.

Het klinkt allemaal fantastisch, denk je nu.

Maar je hebt vaste kosten. Financiële verantwoordelijkheid naar je gezin. Misschien wel een team. Het zou onverantwoord zijn als je dit allemaal in gevaar zou brengen, toch?

Maar die ene vraag blijft niet voor niets naar boven komen: “Is dit het? Wat als ik andere keuzes ga maken? Maar ik kan het toch niet zomaar laten gaan?”

Ik schud je even wakker. Dat kan wél. Je weet wat je wil. Je voelt aan alles dat het tijd is voor de volgende fase. Alleen is die helderheid er nog niet. Die zekerheid ook niet. Maar die kan je wel creëren. En het start met een keuze. Altijd. 

The Right Choice.

Investering

Wat kun je concreet verwachten?

 • Maximale groei in 6 maanden in je leven en je bedrijf. 
 • 12 sessies van 1,5 uur met mij (elke twee weken).
 • Bonus: een familie opstelling en met iemand uit mijn team, zodat je de grootst mogelijke transformatie doormaakt.
 • Support via de mail (ik ben bereikbaar voor al je vragen). 

Investering: €5999 (excl. btw). In termijnen betalen is mogelijk.

Het wordt sowieso een geweldige reis.

You got this. And I got you.