Over Fiona

Ik ben Fiona, businesscoach voor ondernemers die de strategieën wel kennen, en nu vanuit pure helderheid en zuiverheid de juiste keuzes willen maken. Zodat hun bedrijf in dienst staat van hun droomleven. En niet andersom.

“Je tweede leven begint op het moment dat je je realiseert dat je er maar één hebt. En dát is het moment dat je andere beslissingen neemt. En omdat dat zuivere keuzes zijn, zijn dat de juiste.”

Dat inzicht deed ik jaren geleden op toen mijn voormalig werkgever zei: ‘Het leven is niet alleen maar leuk.’ Dat was het kantelpunt voor mij. Ik weet het moment nog als de dag van gisteren.

Het was een zonnige dag die dag, ik liep het kantoor uit, en besloot: ik kies voor mezelf. Ik zei mijn baan op, startte mijn eigen bedrijf en drie jaar later emigreerde ik met mijn gezin naar Spanje.

Ik had daar in loondienst en in Nederland kunnen blijven. We zouden dan ook een prima leven hebben gehad. Gelukkig, denk ik zelfs. Maar dan was ik altijd dat stemmetje blijven horen: “wat als?”

Vanuit de veiligheid en het succes wat we nu hebben, kunnen we vast komen te zitten. In ons bedrijf, in het type klanten waarmee we werken, in de tools die we gebruiken om onze business voort te zetten, in de keuzes die we dagelijks maken.

Ik zie dit bij veel ondernemers gebeuren en weet, dit hoeft niet. Het kan en mag anders. Als je de helderheid hebt van wat je wil en welke stappen jij daarvoor hebt te zetten, dan is de weg vrij naar niet een prima leven, maar een geweldig leven.

Dit wil ik je helpen creëren, niet alleen in je bedrijf, maar op alle gebieden van je leven. Want het een staat niet los van het ander. 

Je kunt niet de beste, de meest kloppende strategische keuzes maken zonder intuïtieve helderheid. Daarom coach ik mijn klanten op beide stukken. Waar staan zij zichzelf in de weg, en hoe maken zij voor zichzelf de weg vrij naar hun droombedrijf en -leven?

HET VERHAAL VAN KIM

Zo hielp ik ook ondernemer Kim het bedrijf en leven te creëren waar ze ‘pas over 5 jaar’ dacht te zijn. Omdat ze in het traject eerlijk keek naar haar werkelijke verlangens en daar keuzes op durfde te maken. Het gevolg? Ze gooide haar bedrijf om, ging voor zichzelf staan als businesscoach, verkocht binnen no time haar eerste traject en begon samen te werken met freelancers en een VA. 

Die dromen die je hebt liggen vaak veel dichterbij dan je denkt. Kim durfde daarin goudeerlijk te zijn naar zichzelf. En creëerde daardoor een prachtig bedrijf. 

En nu jij.

Ben je de persoon die je zou willen zijn?

Wie heb jij te zijn om in het bedrijf en leven te stappen waar je altijd al voor bedoeld was? Waar je tot in het diepste vervulling, creativiteit, plezier, liefde en vrijheid ervaart?

En welke keuzes mag je daarvoor maken?

Ik spreek je graag.

Ik geloof dat jouw bedrijf pas groeit als jij groeit. 

Daarom bestaat dit traject uit een combinatie van een-op-een coaching met mij en sessies met mijn team, zoals een familie-opstelling en een ademwerksessie.

Alles wat jij nodig hebt om te transformeren naar de leider en ondernemer die je wilt zijn, en de intuïtieve én strategische keuzes maakt die kloppend zijn voor jou en jouw bedrijf.

Je krijgt the best of both worlds: de strategie en intuïtieve helderheid. Is dat de combi waar je naar op zoek bent? Mooi! Dan zijn wij een match.